Kundeanmeldelser

Tag ikke bare vores ord for det, læs selv hvad vores kunder siger...
Based on 363 reviews
84%
(306)
10%
(35)
2%
(6)
2%
(9)
2%
(7)
Jeg er vild med den deo CREME DEODORANT MED KISELJORD UDEN DUFT

I perioder har jeg lidt af dårlig svedlugt.
CREME DEODORANT MED KISELJORD UDEN DUFT
gør at jeg kan gå i længere tid uden og lugte mig selv og uden min bluse lugter. Jeg har prøvet dem med duft men synes helt klart den uden er langt bedre.

Trænger hurtigt ind

Virkelig dejlig olie som hurtigt trænger ind i huden, så den ikke efterlades fedtet. Er virkelig glad for denne og har nu købt den for anden gang. Er drøj i brug så holder længe.

Deo patchouli

Sjovt...at det virker...:)

Kropsolie Patchouli

Fantastisk velvære og duften er bare noget særligt : )

Fantastisk

Jeg kunne ikke undvære denne skintonic. Jeg bruger den her morgen og aften efter rens og før creme. Den frisker op og får ens creme/olie til at trænge bedre ind i huden.

Uundværligt

Jeg har været meget glad for den her ansigtsolie, som jeg har brugt i flere år. Hver aften efter rens og om indimellem om morgenen om vinteren for at undgå tør hud. Jeg har kombineret hud og har tidligere bøvlet en del med udslæt (perioral dermatitis og rosacea) og olien her er én af de få produkter, der ikke generer min hud. Et kæmpe plus er også, at den er lækker at påføre og trænger godt ind i huden. Jeg bruger olien sammen med Isang's ansigtssæbe og tonic.

Lækre velduftende og skønne produkter. Er KÆMPE fan ❤️

Utrolig effektiv

Den mest effektive deo til dags dato af de mange jeg har prøvet. Holder hele dagen uden antydningen af svedlugt - selv da jeg var gravid og sidenhen ammede. Samtidig er konsistensen god og den smelter hurtigt ind i huden uden at efterlade pletter på tøjet eller hvidt fnuller som nogen andre. Alt er godt. Køb køb køb!

Effektiv deo

Dejligt, effektiv deo, der holder mig velduftende hele dagen. Købte ligeledes en til min teenager, da hun ofte godt kan lugte skarpt, til trods hendes brug af antiperspirant. Jeg håber at hun vil have lige så god brug af den som jeg har af min.

Lækker olierens

Elsker at rense min hud med olie, da den føles fugtet og blød efterfølgende og ikke stram og tør. Isangs olie gør hvad den skal og gør huden klar til skintonic og creme/olie. Bruger den kun om aftenen, før sengetid. Om morgenen renser jeg blot med vand. Dejligt produkt, der holder længe.

Smuk glød

Jeg bruger din ansigtsolie om dagen og cremen om natten. Har fået den fineste hud (er 45).. Gennemfugtet og smooth. Behøver ikke længere makeup, kun lidt rouge for glød til de vinterblege kinder. Glad for at jeg har fundet kilden til skøn hud.

Lækker olie til krøller

Lækker og meget koncentreret olie, der kun skal bruges lidt af. Første gang puttede jeg al for meget i. Anden gang kun en smule til mit lange hår. Perfekt. Får definerede krøller og duften er dejlig.

Det lækreste "bollehår"

Wow. Har prøvet detox shampooen og har fået det blødeste, reneste hår. Mit hår er tykt, langt og med naturkrøl. Det er tit svært at få shampoo og balsam ud af og ofte bliver det tungt og kedeligt. Bor i en by med meget hårdt vand og det sætter sig også i mit hår, på den kedelige måde. Men altså.. Mit hår er super blødt og mine unger råbte: "Mor, du har lavet krøller", da de bouncede rundt om hovedet på mig. Skyllede mit hår med tonic efterfølgende.. Og sikke en skøn cocktail. Perfekt (og elsker den lidt krydrede duft mit hår får efterfølgende). Tak!!!

Fantastisk creme

Købte denne creme i november, og har elsket den lige siden. Jeg bruger den primært som håndcreme, og det er uden tvivl den bedste creme jeg har prøvet.

Sæbeskål, oliventræ

Jeg er så tilfreds med købet, produktet lever fuldstændig op til forventningerne.

Virkelig gode produkter

Jeg var lidt skeptisk omkring en shampobar, men den er fantastisk, mit hår er langt og tykt, og alligevel er shampobaren nem at bruge. Hårtonicen er også nem at bruge og mit hår er rent og blødt efter brug. Jeg er meget tilfreds.

Nu klør jeg ikke under armene mere

Jeg har ledt efter en både effektiv og blid deodorant i lang tid. Nu er jeg i gang med min dåse nr. 2, og jeg har aldrig mærket den mindste kløe. Den er nem at bruge, jeg tager en lille smule på min finger og trækker den ud ned i armhulen og smører ud med fingrene. Den trænger hurtigt ind i huden. Den første jeg købte var med duft, men jeg syntes ikke rigtig, at duften gjorde en forskel, så nu har jeg valgt uden duft. Jeg er så glad for den.

Den er bare god

Jeg er så glad for den ansigtscreme. Jeg kan mærke, at min hud er blød og smidig hele dagen, når jeg bruger den - men ikke fedtet. Jeg har netop købt min dåse nr. 2. Skønt produkt

Enestående

Jeg kommer aldrig til at gå tilbage til almindelige hårprodukter. Særligt Isangs hårtonic er enesteåelde.

Fin sæbeskål

Skøn sæbeskål til min kropssæbe. Står og pynter på min hylde. Perfekt.

Skøn, fugtgivende olie

Skøn kropsolie, der efterlader huden blød og velduftende. Optages hurtigt ind i huden. Skøn at bruge lige efter badet, mens huden stadig er lidt fugtig. Kæmpe fan.

Skøn kropssæbe

Skøn og blødgørende kropssæbe, med det blødeste skum. Dejlig duft. En ren fornøjelse.

Lifesaver

Virkelig skøn creme. Min hud elsker den. Nogle ville nok nøjes med at bruge den om natten, men jeg bruger den både om natten og om dagen, da den giver et lækkert dewy look. Og huden forbliver gennemfugtet resten af dagen. Husk også at bruge hendes lækre tonic for optimal effekt.

Fugtgørende vidunder

Den skønneste og mest opfriskende tonic, der klargører huden til Isangs ansigtscreme. Et fantastisk duo til vintertrist hud. Normalt er min hud stram og irriteret om vinteren. Nu har jeg fået den fineste glød og gennemfugtet hud. Og irritationer er forsvundet. Jeg går aldrig tilbage til andet.

Lækker!!!

Skøn velduftende olie :)

Duft Guide

· Signatur Dufte ·

Her finder du en beskrivelse af vores signatur dufte.
Vores duftblandinger er lavet af 100% økologiske æteriske olier.
Æteriske olier er koncentrerede udtræk af planter. Vores dufter indeholder aldrig kunstige duftstoffer.

 

YLANG YLANG

Delikat, eksotiske, blomsteragtigt, sød og berusende.

Ingredienser: YlangYlangolie æterisk*^ , Appelsinolie æterisk* , Geraniumolie æterisk*^

* Certificeret Økologisk  |  ^ Certificeret Fair trade / Kooperative handel

 

CEDERTRÆ

Fyldig fyrretræ, let krydret med en antydning af frisk citrus.

Ingredienser: Cedertræolie æterisk* , Enebærtræolie æterisk* , Nellikeolie æterisk*^ , Petitgrainolie æterisk*^ 
* Certificeret Økologisk  |  ^ Certificeret Fair trade / Kooperative handel

 

PATCHOULI

Intens, varm moskus-agtig med søde undertoner af vanilje.

Ingredienser: Patchouliolie æterisk*^ , Appelsinolie æterisk* , Vanilje ekstrakt*^
* Certificeret Økologisk  |  ^ Certificeret Fair trade / Kooperative handel

 

EUKALYPTUS

Frisk, ren og skarp kamfer-agtig, med krydret undertoner.

Ingredienser: Eukalyptusolie æterisk* , Tetræolie æterisk* , Pebermynteolie æterisk* , Nellikeolie æterisk*^
* Certificeret Økologisk  |  ^ Certificeret Fair trade / Kooperative handel

 

FRANKINCENSE

Røget, intens, dyb og skovagtig med et strejf af citrus.

Ingredienser: Frankincenseolie æterisk* , Bergamotolie æterisk* , Enebærtræolie æterisk*
* Certificeret Økologisk  |  ^ Certificeret Fair trade / Kooperative handel