Kundeanmeldelser

Tag ikke bare vores ord for det, læs selv hvad vores kunder siger...
Based on 257 reviews
84%
(217)
9%
(23)
2%
(6)
2%
(5)
2%
(6)
Super lækkert

Jeg købte kropssæbe uden duft og olie med cedertræ.
Det er virkelig lækkert! Skal helt sikkert købe det igen når det er brugt op!

Shampoo

Jeg ville virkelig ønske jeg kunne bruge denne shampoo bar, men det dur bare ikke til mit hår. Jeg har langt og kraftigt hår og kan sket ikke få skummet det ordentligt op og derved heller ikke få skyllet det ordentligt ud = fedtet hår.

Den bedste skraber jeg nogensiden har ejet!

Jeg har kun positivt at sige om denne skraber. Da jeg først havde overvundet min umiddelbare frygt for at lade et skarpt barberblad komme nær min krop, har jeg INGEN problemer haft overhovedet, og jeg bruger den til al slags barbering - selv intim! Den er 100pct. lige så sikker at bruge som alle andre Gilette- samt engangsskrabere jeg har prøvet før, men den er bare meget mere skånsom overfor huden. Jeg døjede meget med barberknopper og irriteret hud, og der oplever jeg intet af mere. Jeg kan kun sige: "Gør det! Du vil ikke fortryde det!"

Efterlader en følelse af meget fedtet hår

Denne shampoo bar virker desværre overhovedet ikke for mig. Mit hår bliver fedtet og føles som om at jeg har smurt en hel bøtte voks ud i det. Jeg gør mig ekstra umage med at skylle og har også prøvet at efterskylle håret i eddike, men med lige lidt succes. Æv! Duften af baren med cedertræ kan jeg dog virkelig godt lide.

Bedste deodorant

Uden tvivl den bedste deodorant jeg nogensinde har prøvet.
Ligegyldigt hvor meget jeg måtte svede er der nul lugt.
Den er samtidig super let at bruge og laver ikke skjolder på tøjet.

Følelsen af et rent ansigt

Jeg har ikke brugt den i så lang tid, men synes virkelig den holder min hud ren. Jeg arbejder meget med uren hud, men når jeg har vasket min ansigt med sæben kan jeg mærke den er helt ren - hvilket jeg virkelig holder af. Jeg er virkelig vild med hvordan der ingen kemikalier af i, så jeg ved hvad jeg putter i ansitet. Jeg har ikke prøvet andre produkter endnu, men overvejer det stærkt efter hvor meget positivitet jeg har mod denne sæbe.
Giver den 9/10

Den bedste deo, der redder dagen

Elsker denne deo, fordi den gør at jeg kan gøre alt uden at bekymre mig om at lugte af sved. Er lykkelig for at have fundet denne. Total uundværlig for mig.

Dejlig shampoo bar

Virkelig drøj i brug med en dejlig duft. Håret kan virke lidt stift lige efter brug, men det er nemt nok at rede ud.
Kan varmt anbefales- ligesom alle de andre produkter fra Isangs.

Lækker lækker lækker!

Lækker shampoo bar der hjælper mine krøller med rigtig at komme til sin ret! er meget tilfreds! har nu prøvet den et par gange og har ikke haft en træls overgangsfase mellem bar og flydende! tommel op herfra!

Meget meget drøj i brug

Meget drøj i brug. Er pump er alt for meget til mit krøllede halvlange hår :)) jeg må forsøge at få mindre ud ved et pump.. eller dufter den dejligt og er sikker på at den rigtige mængde giver er lækkert hår!

Fantastisk lækre olier

Jeg er utrolig glad for min nye krops- og ansigtsolie. Jeg har i mange år brugt Weleda og Dr Hauscka, men disse er endnu lækrere! Så naturlige og rene. Og duften patchuli fører mig direkte tilbage til 1970’erne og de skønne ‘hippi’ butikker. Den er helt særlig, lidt krydret på en raffineret og helt anderledes måde. Så jeg har skiftet mærke og er fast kunde hos jer nu. 😊🙏🏾👍🏾

Vinder!

Den absolut bedste deo, jeg har prøvet nogensinde, inkl. de almindelige med aluminium osv. Den holder mig 100% lugtfri, er nem at lære at dosere, nem at bruge, bliver absoberet med det samme, og smitter ikke af på tøj. Den har en særlig duft, som måske ikke er for alle, men den aftager efter lidt tid (jeg prøvede Ylang Ylang, har ikke prøvet de andre endnu). Fantastisk produkt, som jeg anbefaler ALLE at prøve!

Mild, men virksom

Og for første gang i årtier har jeg turdet at købe en deo med duft, og jeg kan tåle den 😃 Hurra

Jeg havde virkelig problemer med kløende og irriteret hovedbund. Jeg var skiftet over til shampoobar fra alm shampoo og havde optur over hvor let processen var. Fik dog med tiden øm, irriteret og kløende hovedbund. Skiftede shampoobar flere gange uden held.
Faldt helt tilfældigt over denne hjemmeside.
Købte denne og "tilhørende" tonic. Og WHAT A DIFFERENCE!! Allerede efter første hårvask. Både tonic og shampoobar er drøje i brug og duften er dejlig.
Jeg har ikke haft problemer siden. Så rart!

Skøn tonic!

Jeg havde virkelig problemer med kløende og irriteret hovedbund. Jeg var skiftet over til shampoobar fra alm shampoo og havde optur over hvor let processen var. Fik dog med tiden øm, irriteret og kløende hovedbund. Skiftede shampoobar flere gange uden held.
Faldt helt tilfældigt over denne hjemmeside og den her tonic.
Købte denne samt den "tilhørende" detox bar. Og WHAT A DIFFERENCE!! Allerede efter første hårvask. Både tonic og shampoobar er drøje i brug og duften er dejlig.
Jeg har ikke haft problemer siden. Så rart!

Virker bare!

Jeg har virkelig kæmpet for, at finde en deo uden kemi som ikke irriterer min hud og holder en hel dag. Jeg har prøvet enkelte andre naturlige deodoranter, men oplever efter lidt tids brug at den gode effekt ophører. Til stor fortvivlelse og ængstelighed. Det må da være muligt at finde noget som VIRKER!?

DET GØR DENNE!! Den er super drøj i brug, nem at smøre på når huden er lidt fugtig, fin diskret duft (den var dog meget kraftig lige i starten), forhindrer svedlugt og virker i mange timer.
Jeg bliver ikke engang irriteret på huden efter barbering. Alle bør kende til den her deo og droppe de kemiske med skidt og møg i!

Fantastisk produkt

Har prøvet alle mulige former for shampoo uden farlig kemi, men har ikke fungeret for mit hår.
Den her er uden sammenligning den bedste jeg nogensinde har prøvet. Nu kan jeg indstille jagten 😊 Glæder mig til at prøve andre produkter herfra.

Lækre produkter

Sæbe og skintonic fungerer fint med min sarte olierede hud, men ansigtsolien er lige i overkanten til min hudtype og jeg kan nøjes med en dråbe hver tredje dag.

Lækre produkter

Super dejlige produkter, der er nemme at bruge. Hurtig levering. Kan ikke sætte en finger på noget.

Genialt

Det er ganske anderledes at bruge, og det samme er resultatet.
Allerede efter 1. Vask kunne jeg mærke en positiv forandring i min hovedbund.

Mit hår føles SÅ sundt, og det er efter 1. Vask (shampoobar og Tonic).

God idé men...

De er behagelige at bruge og makeuppen kommer fint af når jeg bruger dem med min sædvanlige makeupfjerner. Desværre fnugger de ret meget, også efter vask, og de er næsten umulige for mig at vaske rene, hvilket gør at de ikke ser så indbydende ud mere.

Sæbe

Dejlig mild duft, cremet sæbe, efterlader bløden blød. Er dog ikke særlig drøj i brug, blev opbrugt på under to uger.

Blød og lækker hovedbund

Bruger Detox shampoo og den er fantastisk. Min kløende hovedbund er kureret og den er nem at bruge. Stryges over det våde hår, så kun den ene side af sæben er i kontakt med håret - skummer op og sætter den tørre ende af sæben tilbage på en tør flade/skål. Så sæben er enorm drøj i brug.
Kan anbefales!

Endelig har jeg fundet en som jeg kan tåle og som holder

Jeg har svært ved at finde en deo som jeg kan bruge. Og har prøvet alt fra hjemmelavet, til natron, bagepulver og de syntetiske. Nu har jeg endelig fundet en, med duft, som jeg ikke slår ud af, og som holder hele dagen, også selvom jeg har barberet mig under armene.

Næring til mit ansigt

Når jeg har en periode hvor jeg ikke kan bruge noget som helst, og min hud trænger til næring, så er det den her olie jeg bruger.

Duft Guide

· Signatur Dufte ·

Her finder du en beskrivelse af vores signatur dufte.
Vores duftblandinger er lavet af 100% økologiske æteriske olier.
Æteriske olier er koncentrerede udtræk af planter. Vores dufter indeholder aldrig kunstige duftstoffer.

 

YLANG YLANG

Delikat, eksotiske, blomsteragtigt, sød og berusende.

Ingredienser: YlangYlangolie æterisk*^ , Appelsinolie æterisk* , Geraniumolie æterisk*^

* Certificeret Økologisk  |  ^ Certificeret Fair trade / Kooperative handel

 

CEDERTRÆ

Fyldig fyrretræ, let krydret med en antydning af frisk citrus.

Ingredienser: Cedertræolie æterisk* , Enebærtræolie æterisk* , Nellikeolie æterisk*^ , Petitgrainolie æterisk*^ 
* Certificeret Økologisk  |  ^ Certificeret Fair trade / Kooperative handel

 

PATCHOULI

Intens, varm moskus-agtig med søde undertoner af vanilje.

Ingredienser: Patchouliolie æterisk*^ , Appelsinolie æterisk* , Vanilje ekstrakt*^
* Certificeret Økologisk  |  ^ Certificeret Fair trade / Kooperative handel

 

EUKALYPTUS

Frisk, ren og skarp kamfer-agtig, med krydret undertoner.

Ingredienser: Eukalyptusolie æterisk* , Tetræolie æterisk* , Pebermynteolie æterisk* , Nellikeolie æterisk*^
* Certificeret Økologisk  |  ^ Certificeret Fair trade / Kooperative handel

 

FRANKINCENSE

Røget, intens, dyb og skovagtig med et strejf af citrus.

Ingredienser: Frankincenseolie æterisk* , Bergamotolie æterisk* , Enebærtræolie æterisk*
* Certificeret Økologisk  |  ^ Certificeret Fair trade / Kooperative handel